Ce este magia neagra ?

Magia nu este nici buna nici rea. Este doar un instrument, la fel ca si un cutit. Este cutitul rau ? Doar daca persoana care il foloseste este rea. – R. Riordan

Daca aveti probleme sau intrebari legate de magia neagra nu ezitati sa ma contactati la e-mail: contact@vraji-farmece.ro sau la tel/WhatsApp: 0736397679

In primul rand trebuie sa intelegem ce nu este magia neagra pentru ca exista multe conceptii gresite, multi oameni care nu au nici o legatura cu domeniul acesta isi dau cu parerea. Unii cred ca magia alba are legatura cu Dumnezeu iar cea neagra cu Diavolul. Nimic mai gresit, magia nu are nici o legatura nici cu Dumnezeu nici cu Diavolul. Conceptele crestine nu exista in magie, aici exista niste forte mult mai vechi pentru ca oamenii practicau magia cu zeci de mii de ani inainte de aparitia crestinismului. O alta idee des intalnita ar fi aceea ca magia neagra se foloseste pentru a face rau. Aceasta idee este partial adevarata – magia neagra se poate folosi pentru a face rau, dar in acelasi timp se poate folosi si pentru a face bine – pentru a vindeca o persoana, pentru iubire etc. Daca o sa va intrebati care este diferenta dintre magie alba si magie neagra – diferenta este metoda de a obtine rezultatul dorit. Spre exemplu: pentru vindecarea unei boli cu ajutorul magiei albe, se invoca elementele potrivite si cu ajutorul energiei acestora se purifica trupul persoanei in suferinta; in schimb, prin magie neagra, se poate lua boala din corpul persoanei afectate si se arunca catre altceva – poate fi un om, un animal, un copac; in general se alege un copac batran/bolnav pentru ca acesta va muri.

Se spune despre magia neagra ca ar fi foarte periculoasa si ca cei care apeleaza la ea pot pati tot felul de lucruri. Din nou este doar partial adevarat. Exista ritualuri de magie neagra foarte periculoase dar in acelasi timp exista si ritualuri care nu implica nici un fel de risc. Cand practici aceste lucruri trebuie sa stii exact ce faci si sa te feresti de lucrurile care pot fi periculoase.

magie neagra

Cum se fac ritualurile de magie neagra

In magine neagra ca si in orice tip de magie, exista doua lucruri extrem de importante: alegerea corecta a momentului in care este facuta vraja respectiva si folosirea materialelor potrivite. In general magia neagra se face sambata pentru ca aceasta zi este guvernata de planeta Saturn. Alegerea orei la care va incepe ritualul poate fi de asemenea importanta, pentru ca fiecare ora din zi corespunde unei anumite planete si este bine sa folosim ora planetei Saturn pentru magie neagra. Faza lunii este importanta doar in anumite tipuri de ritualuri, la restul nu conteaza.

In legatura cu obiectele folosite in magia neagra, acestea se aleg in functie de scopul ritualului – daca este vorba de un blestem, de o vraja prin care se face rau unei persoane, ori este vorba de o vraja de dragoste, de prosperitate etc. Cele mai folosite ar fi: lumanarile negre – acestea se folosesc la aproape toate ritualurile de magie neagra, pamant din cimitir sau cuie de sicriu se pot folosi in unele ritualuri, spini si tepi de la diverse plante, funia cu care se leaga picioarele mortului – “piedica” cum se numeste popular, monedele care se pun pe ochii mortului in anumite zone, “apa neagra” cum o numesc unii se mai foloseste – aceasta este o apa statatoare care nu a vazut niciodata lumina zilei. Se mai pot folosi si parile unor animale, spre exemplu: parul unor animale, ou de paianjen, inima unei pasari, gheare etc. Toate aceste materiale trebuie alese cu grija deoarece ele pot face diferenta intre un ritual puternic si unul esuat.

vraji magie neagra