Numele meu este Astar si sunt administratorul acestui site. In randurile de mai jos va voi spune cate ceva despre mine.
Mereu am fost pasionat de mister, de paranormal, de ocultism si in special de magie – vraji si farmece. Totul a inceput ca un hobby, in timpul liber incercam sa culeg informatii de unde gaseam – din carti, din reviste, de la persoane care practicau si care stiau ceva despre acest domeniu. Stiu, am uitat sa mentionez internetul si asta pentru ca internetul a aparut cu ceva ani dupa ce incepusem eu cautarile. A fost foarte greu sa gasesc informatii iar cand le gaseam erau de fapt doar fragmente de informatii… majoritatea cartilor despre ocultism erau scrise de oameni care nu au practicat niciodata si astfel ca de cele mai mult ori ma alegeam doar cu frustrare si cu timp pierdut. De multe ori am fost pe punctul de a renunta la tot necrezand ca voi reusi sa aflu vreodata tot ce ma interesa dar nu am facut-o, iar dupa ani si ani de cautari pline de obstacole am reusit sa pun cap la cap toate informatiile gasite si lucrurile au inceput sa capete un sens in sfarsit. De aici lucrurile au devenit mai simple, stiind principiile de baza, stiind cum si de ce functioneaza vrajile, am inceput sa pun in practica ce am invatat, la inceput cele mai simple ritualuri, pe urma unele din ce in ce mai complexe, mai puternice. De mai bine de 15 ani ma ocup cu practica magiei, a vrajilor si a farmecelor, am experimentat foarte multe lucruri in acest timp, am incercat sa evoluez cat mai mult posibil si sa-mi gasesc propria cale in acest vast domeniu.
Am avut numeroase succese si suficiente esecuri in decursul timpului, dar am invatat din propriile greseli si am reusit sa dezvolt propriile metode care functioneaza si sunt puternice. Acum dupa toti acesti ani pot spune ca stiu foarte multe lucruri legate de acest domeniu. De aceea m-am hotarat sa fac acest site, sa pot scrie si discuta cu persoanele interesate de acest domeniu.
In momentul de fata sunt fondatorul unei organizatii oculte, dar despre acest subiect va voi spune mai multe lucruri la momentul potrivit.
Daca aveti probleme sau intrebari legate de vraji, farmece, blesteme si tot ce tine de ocultism, nu ezitati sa ma contactati, voi citi toate mesajele dumneavoastra si voi raspunde la toate in cel mai scurt timp posibil.

10 thoughts on “Despre mine

  1. спунецимь вэ рогерь ау фост 2 фемеи ла мине ши ау маи стат кынд а венит адоуа фемее я дат луи непоцелул меу ун куцит ын мынэ ши ну мя спус мие дар и ла дат луи спуне кэ ла гэсит ла мине пе тротуарэ еу ыи сун ши о ынтреб цяи уитат куциту ла мине дар я зичекэ ла гэсит ла мине дап еу ымблу пе аколо ши ну ам вэзут нимик атунчь еу ам спус сэ кем полиция дар я о зис сэ ну о кем кэ о сэ ымблэм пе друмурь сэл арунк суб под спунецимь чеи аста

    1. Buna ziua, nu am inteles decat o parte din mesajul dumneavoastra. Ce este cu acel cutit ? A patit ceva nepotelul sau ce s-a intamplat ? Scrieti va rog in limba romana sau engleza si fara chirilice.

  2. Buna.In dimineața asta am rămas surprinsă să descopăr in jurul la fiecare degețel al nepoatei mele de 2 luni un fir de par negru.Era imposibil să îl fi prins ea deoarece era învârtit după fiecare degețel de mai multe ori.Era ceva gen trecut pe deasupra la un degețel ,pe dedesubtul la următorul,pe deasupra din nou și tot așa și înapoi.In principiu am zis că are degețelele grase dar am dat cu unghia ușor pe ce am zis că e urma de grăsime.Atunci sa desprins capătul firului de păr și am realizat că îi intrase în piele practic iar degețelele se umflase.Sincer poate par paranoia dar nu mi se pare ok și nici lucru curat.Ce ar putea fi.Am nevoie de un sfat.E un bebeluș.De ce i-ar face cineva rău?

    1. Buna, nu stiu de ce si-ar dori cineva sa-i faca rau, dar sunt destule persoana care nu tin cont de nimic pentru a obtine ce isi doresc. Puteti sa imi dati mai multe detalii despre acel fir de par ? La ce mana era legat ? Adresa mea de e-mail este: contact@vraji-farmece.ro

  3. Buna seara,..am nevoie de ajutorul dv…pentru ca prietena mea se revina la mine,ne-am despartit acum doua luni..si doreste sa se casatoreasca..acum deja cu o alta persoana.Ma puteti ajuta va rog.

  4. Salut,am fost casatorit cu sotia mea 7 ani de zile rezultând 2 copii.Ea ma inselat si apoi a vrut sa divorteze.Suntem despartiti de 8 luni si nu vrea sa mai auda de mine.Te rog vreau o vraja de dragoste so aduc inapoi si so leg de mine,sa nu ne mai despartim, se poate.Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *